2 thoughts on “Hot ginger tea

    • Sakjane iki sirup jahe gawe ronde. Tapi diombe ngono ae enak, seger nyang nggorokan dan weteng. Koncoku sing soko Yaman jatuh cinta karo ombenan iki. Njaluk resepe, tak wenehi bahan2e langsung. Ono sereh, pandan, daun jeruk purut dimana si Yaman iki gak weruh ujude koyok opo dan di Duluth gak ono sing dodol kecuali sereh.
      Nek kayu manis, kapulaga, cengkeh, dekne weruh. Kembang tekak dekne gak weruh.

      Opo maneh saiki wis adem, cocok nek ngombe iki.

      Wedang Uwuh ki isine opo ae?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s